Festool BP 18 Li 3,1 CI 18V Bluetooth-akku 3,1Ah

Maksimaalinen teho ja vapaus, kaikissa töissä.

Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää

sis. alv 24 %

114,10 €

102,65€

Festoolin akkutyökaluilla voit tehdä töitä ilman sähköliittymää ja harjaton EC-TEC-moottori varmistaa aina erinomaisen suorituskyvyn. Erikoiskevyt Compact-akku takaa entistä helpomman ja kätevämmän käytön. Käyttömukavuuden kruunaa BP 18 Li 3,1 CI -akku, joka on langattomassa Bluetooth®-yhteydessä CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth®-moduuliin. Se käynnistää järjestelmäimurin automaattisesti, kun kytket akkuhiomakoneen päälle (edellyttää Bluetooth®-yhteensopivaa Festool-imuria). Näin hyödyt myös akkutyökalua käyttäessäsi kaikista Festoolin pölynpoistojärjestelmän eduista.

- Muodostaa langattoman Bluetooth®-yhteyden CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth®-moduuliin (malleissa CT 26/36/48 jälkiasennettava lisätarvike, malleissa CT MINI I ja MIDI I vakiovaruste) ja käynnistää järjestelmäimurin automaattisesti, kun kytket akkutyökalun päälle
- Työkalun keveys varmistaa helpon ohjauksen ja käytön poraus-, ruuvaus- ja sahaustöissä
- Aina ajan tasalla: LED-näytöstä näet nopeasti jäljellä olevan kapasiteetin
- Integroitu kumikehys suojaa laitetta ja pitää sen paikoillaan kaltevilla pinnoilla
- Tarvikkeena saatava Bluetooth®-litiumioniakku (Li-Ion) kaikille Festoolin 18 V:n akkutyökaluille (paitsi TSC 55, CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)
- Bluetooth® mahdollistaa CLEANTEC-järjestelmäimurin automaattisen käynnistyksen, kun kytket akkutyökalun päälle (edellyttää Bluetooth®-toimintoisen järjestelmäimurin käyttöä)

Katso myös muut FESTOOL -valmistajan tuotteet
Tuotekoodi 22083
Valmistaja FESTOOL
Jännite 18V
Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää
Tekniset tiedot - Paino 0,4 kg
- Kapasiteetti 3,1 Ah
- Jännite 18 V