Led Lenser P3 -mallilla on pituutta alle 10 senttimetriä. Silti valaisin yllättää kirkkaudellaan!
Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää
Hinta sis. alv 24%

19,90 €


- Auto focus system (AFS) kehittynyt kohdistusjärjestelmä: Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

- Speed focus system (SFS) nopeaa reagointia: Liu'utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

- IPX4 Roiskevesisuojaus: Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.

IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

Katso myös muut Led Lenser -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 119117

Valmistaja: Led Lenser

Valmistajan tuotetunnus:

Keskimääräinen toimitusaika: 2 - 4 arkipäivää

TT 1: - 16 lumenia

TT 2: - 1 kpl AAA-paristo

TT 3: - pituus n. 9,5 cm

TT 4: - paino 42 g