Vakuuttava 850 lumenin valoteho ja Safety Ytrion Cell -akkutekniikka takaavat erinomaisen valotehon ja pitkän valaisuajan.
Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää
Hinta sis. alv 24%

299,00 €


- Led Lenser M17R on oikea valaisin kaikille, jotka eivät etsi ainoastaan tehokkuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä valaisin on teknisesti aikaansa edellä. Vakuuttava 850 lumenin valoteho ja Safety Ytrion Cell -akkutekniikka takaavat erinomaisen valotehon ja pitkän valaisuajan.

- Fast Action Switch on uusi kytkintekniikka, joka mahdollistaa valaisuohjelman nopean vaihtamisen. Tässä mallissa on myös näppärä turvaominaisuus – kun toiminto on päällä, sähkökatkoksen sattuessa valaisin kytkeytyy automaattisesti päälle (valaisimen ollessa latauksessa).

- Smart light technology (SLT) Yksi valaisin – monta toimintoa: SLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan. SLT-tekniikan avulla voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitusta energiahallintatilasta riippumatta voit käyttää eri tilanteisiin ja tarpeisiisi soveltuvia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä.

- SLT 8 PRO:
2 Energianhallintatilaa
4 valo-ohjelmaa
8 valotoimintoa

- Energiatilat: Voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitessasi energiaa säästävän ”Energy saving” –tilan, valoteho pienenee akun / paristojen varauksen laskiessa. Mikäli valitset ” Constant current”-tilan, valoteho säilyy tasaisena akun / paristojen varauksesta riippumatta.

- Auto focus system (AFS) kehittynyt kohdistusjärjestelmä: Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

- Safety Ytrion cell: Varma, nopeasti ladattava voimanlähde. Uusi Safety Ytrion Cell on int

Katso myös muut Led Lenser -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 119116

Valmistaja: Led Lenser

Valmistajan tuotetunnus:

Keskimääräinen toimitusaika: 2 - 4 arkipäivää

TT 1: Led: Xtreme Power LED

TT 2: Pituus: 300 mm

TT 3: Paino: 740 g

TT 4: Valoteho: 850 lumenia (ANSI)

TT 5: Akku: Safety Ytrion Cell

TT 6: Latausaika: 2,5 h


- Verkkolaturi

- Jämerä seinäteline

- Safety Ytrion Cell -akku

- Vyöklipsi.