Norton Omega katkaisulaikkapaketti 125x1.0mm 100kpl

Norton Omega katkaisu- ja hiomalaikat ovat nopeakäyttöisempiä ja kestävämpiä kuin tavanomaiset laikat, mikä säästää aikaa sekä rahaa ja parantaa tuottavuutta. 100 kappaleen pakkaus.

Laikkapaketin ostajalle kaupan päälle Powerbank-varavirtalähde (10000 mAh)!

Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää

sis. alv 24 %

295,75 €

149,00€

Vähennä työkaluhävikkiä, paranna suorituskykyä, lisää tuottavuutta ja säästä rahaa valitsemalla Omega. Nortonin parhaimmistoon kuuluva Omega tarjoaa etuja läpi koko sovellusprosessin tehostaen aineenpoistoa, nopeuttamalla hiontaan ja pidentämällä tuotteiden käyttöikää 20 prosentilla lähimpään kilpailijaan verrattuna.

Ensiluokkainen alumiinioksidi ja laikan kestävä sidosmateriaali mahdollistavat verrattoman suorituskyvyn kaikista vaativimmissakin katkaisu ja hiomatöissä. Omega tarjoaa parasta Norton-laatua kaikkiin metalliteollisuuden sovelluksiin.

Tehokas Omega on optimoitu vaativaan teollisuuskäyttöön ja tuottaa parhaan kulmahiontatuloksen hiottiinpa sitten terästä, ruostumatonta terästä, kovia seoksia (kaikki tyypit), suuria kappaleita tai ohuita materiaaleja, sekä poistettaessa ja viimeisteltäessä hitsisaumoja tai suorittaessa tavallisia pintahiontatöitä.

Tämän lisäksi Omega-tuotteet ovat rauta-rikki ja kloorivapaita, joten työstettävään kohteeseen ei siirry minkäänlaisia epäpuhtauksia.

Katso myös muut Norton -valmistajan tuotteet
Tuotekoodi 21766
Valmistaja Norton
Valmistajan tuotetunnus 66252845411
Keskimääräinen toimitusaika 2 - 4 arkipäivää