LINDEGASIN (ENT. AGA) PALVELUPISTE ON PIHALLAMME - SAATAVILLA TEOLLISUUDEN KAASUT SEKÄ NESTEKAASUT

Varastoimme yleisimmät teollisuudessa käytetyt kaasut ja tilaamalla saatavissa koko Lindegasin valikoima sekä Aga brändin alla kulkevat nestekaasut. Muokkaamme varastovalikoimaamme menekin mukaan.

Voit varmistaa tuotteen saatavuuden myyntipalvelustamme numerosta 09-7515 4700 tai sähköpostitse info@protools.fi. Jos tuotetta ei löydy varastostamme, on tilaus tehtävä perjantaihin kello 15:30 mennessä ja tilatut tuotteet ovat noudettavissa seuraavana keskiviikkoaamuna. Myyntipalvelumme auttaa myös kaasuun valintaan liittyvissä asioista.

Linden tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tästä

Lindegas logo

AGA on tuttu nimi tyytyväisille asiakkaille monessa sukupolvessa. Nimi pysyykin ennallaan kuluttajatuotteissa. Yrityksenä AGA on nyt kuitenkin Linde. Johtavana teollisuuskaasujen toimittajana ja teknisen suunnittelun asiantuntijana Linden tavoite on tehdä maailmasta tuottavampi. Linde tarjoaa asiakkaillemme korkealaatuisia ratkaisuja, teknologioita ja palveluja auttaen samalla suojelemaan maapalloa. Kestävä kehitys on lähellä heidän sydäntään ja yritys pyrkiikin jatkuvasti parantamaan omaa energiatehokkuuttaan ja luonnonvarojen käyttöä. Lue lisää Linde Suomen sivuilta.

Kun valitset AGA-kaasupullon, voit olla varma, että se täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit. Uskomme, että jokainen onnettomuus on estettävissä. Siksi sekä AGA että Linde brändien tuotteiden osalta pyritään kaikin tavoin varmistamaan tuotteiden turvallisuus alkaen asiantuntevasta suunnittelusta säännöllisiin, perusteellisiin tarkastuksiin.