Helppo imurointi kauko-ohjauksen avulla. Bluetooth-kauko-ohjain malleille CT 26, 36, 48.

Huom! Ei sisällä Bluetooth-vastaanotinmoduulia.
Hinta sis. alv 24% 69,98 €

57,38 €


CLEANTEC-järjestelmäimurin Bluetooth-moduulista ja imuletkun kauko-ohjaimesta koostuvan yhdistelmän ansiosta sinun ei tarvitse enää kävellä imurin luokse: käynnistä imurointi suoraan letkun kauko-ohjaimen avulla. Sopii erinomaisesti töiden aikana tehtäviin puhdistustehtäviin - helppo vaihtaa puhdistustilaan, vaikka järjestelmäimuri olisi automaattitilassa. Järjestelmäimurin Bluetooth-moduuli muodostaa tietoliikenneyhteyden uuteen kauko-ohjaimeen ja myös Festoolin Bluetooth-akkuihin. Tämän ansiosta myös akkutyökalun päällekytkennän yhteydessä järjestelmäimuri käynnistyy automaattisesti. Näin hyödyt myös Festool akkutyökaluja käyttäessäsi Festoolin koko pölynpoistojärjestelmästä.

- Käynnistä järjestelmäimuri kauko-ohjauksen avulla suoraan imuletkun kohdalta
- Sopii eriomaisesti töiden aikana tehtäviin puhdistustehtäviin - sitä varten järjestelmäimurin automaattitilaa ei tarvitse vaihtaa manuaalitilaan
- Kauko-ohjaus mahdollistaa järjestelmäimurin suoran päällekytkennän imuletkun kohdalta (helppo vaihto puhdistuskäyttöön myös järjestelmäimurin automaattikäytön asennossa)

Katso myös muut FESTOOL -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 21142

Valmistaja: FESTOOL

Valmistajan tuotetunnus: 202098