TAKUUTIETOA

Tältä sivulta löydät linkkejä maahantuojien / valmistajien takuusivuille sekä yleistä takuutietoa myymillemme tuotteille.

Kaikilla myymillämme sähkötyökaluilla on vähintään yhden vuoden takuu. Lisäksi useimmille tuotteille on saatavissa lisätakuu, mikäli tuote rekisteröidään maahantuojan tai valmistajan sivuilla. Asiakkaan tulee itse tehdä mahdollinen rekisteröinti maahantuojan / valmistajan antaman ajan puitteissa. Protools Oy ei ole vastuussa lisätakuun voimassaolosta eikä se toimi takuun antajana muille kuin maahantuomilleen tuotemerkeille.

TIETOA TAKUUASIOISTA SEKÄ LISÄTAKUUN REKISTERÖINNIT VALMISTAJIEN SIVUILLA:

Sähkötyökalut

•    Metabo sähkötyökalut http://www.metabo.fi/takuuehdot/
•    Bosch siniset sähkötyökalut https://www.bosch-professional.com/fi/fi/palvelut/takuu-/tiedotus/
•    Panasonic sähkötyökalut http://panasonictools.fi/content/6-miksi-panasonic
•    Dewalt sähkötyökalut http://www.dewalt.fi/3/warrantystatement/
•    Festool (ja Protool) sähkötyökalut https://www.festool.fi/huolto/service-all-inclusive
•    Kränzle pesurit https://kranzle.fi/kranzle-huolto/
•    Fein sähkötyökalut https://fein.com/fi_fi/huolto-esitteet/3-vuoden-fein-plus-takuu/3-vuoden-plus-takuu-t400005/


Hitsaaminen

•    Kemppi hitsauslaitteet https://www.kemppi.com/fi-FI/tuki/lue-lisaa/takuu/
 
Paineilmatyökalut

•    Ingersoll Rand – vain englanniksi! https://cxsupport.ingersollrand.com/hc/en-us/sections/200532108

Käsityökalut

Kaikille myymillemme käsityökaluille on valmistajan / maahantuojan takuu joka kattaa valmistus- ja materiaalivirheet työkalun odotettavissa olevan eliniän ajalta. Takuu ei kata normaalista kulumisesta tai väärinkäytöstä aiheutunutta vikaa / hajoamista. Takuu rajoittuu maksimissaan uuden vastaavan työkalun toimittamiseen veloituksetta hajonneen tilalle. Käsityökaluja koskevissa takuuasioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Takuukäsittely

Kaikissa takuuasioissa suosittelemme olemaan ensin yhteydessä maahantuojaan tai vaihtoehtoisesti valmistajaan tai heidän osoittamiin huoltoliikkeisiin. Takuuta varten suosittelemme pitämään kuitin ostostanne tallessa. Verkkokaupan vahvistus toimii kuittina takuuta varten. Jos kyseessä on ns. lisätakuu johon on vaadittu rekisteröinti, tulee todistus tästä toimittaa koneen mukana.

Yhteydenotot

Mikäli haluatte lisätietoja takuuasioista, ottakaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia [email protected] tai soittamalla asiakaspalveluumme aukioloaikojemme puitteissa numeroon 09 751 54700.

© 2018 Protools

Powered by Oscar