TOIMITUSTAVAT

Toimitustapa valitaan kassalla, jossa ennen maksua näkyy kyseiselle tilaukselle sopivat toimitustavat. Voit tilata tuotteet joko lähimpään Schenkerin noutopisteeseen tai toimitettuna perille saakka. Muina vaihtoehtoina voi valita postin tai matkahuollon - molemmissa noutopaketti tai perille toimitus mahdollinen. Schenkerin noutopistejakelussa maksimipaino on 20 kg, perille toimitettuna maksimipaino on 30 kg. Postin kuljetukset ovat käytettävissä max. 25 kg painoisilla lähetyksillä ja matkahuollon max. 50 kg lähetyksillä. Painavammat yli 50 kg lähetykset Protools Oy toimittaa kotiinkuljetuksena. Protools Oy pidättää oikeuden valita kuljetusmuodon painaville lähetyksille. Asiakas huolehtii tavaran vastaanoton järjestämisestä valitussa toimitusosoitteessa.

Asiakkaille rahtivaipaissa toimituksissa Protools Oy pidättää oikeuden valita rahdinkuljettajan.

Protools Oy järjestää yli 1000€ tilauksille ilmaisen kuljetuksen Helsinki, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi alueille arkisin klo 8-16 välisenä aikana asiakkaan niin halutessa. Kuljetus järjestetään seuraavan viikon kuluessa Protools Oy:lle sopivana ajankohtana.

Nouto

  • tilaukset on mahdollista noutaa myymälästämme aukioloaikojen puitteissa.

DB Schenker

  • DB Schenkerin noutopistejakelu: on nopea ja tehokas tapa saada lähetykset perille. Jatkuvasti laajeneva noutopisteverkosto koostuu noin 500 R-kioskista, kasvavasta määrästä K-ruokakauppoja ja itsenäisistä DB Schenker -noutopisteistä. Noutopisteverkosto kattaa yli 1000 noutopistettä eri puolilla Suomea.
  • DB Schenkerin pakettipalvelu: toimitetaan perille annettuun osoitteeseen klo 8 - 16 välisenä aikana. Lähetyksen maksimipaino on 30 kg.

Posti

•    Postipaketti. Valtakunnallisesti kattava ja edullinen palvelu. Vastaanottaja noutaa lähetyksen postista. Huomioitavaa: Posti säilyttää lähetyksiä vain seitsemän vuorokautta ja saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan sähköisesti (sähköposti tai tekstiviesti).
•    Express-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä klo 14 mennessä.

Matkahuolto

•    Bussipaketin voi noutaa Matkahuollon toimipaikoista.
•    Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti

Posti Express rahti, DB Schenker, Kiitolinja

•    Käytetään painavien tai tilaa vievien lähetysten toimitukseen. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä toimituksesta. Asiakas huolehtii tavaran vastaanoton järjestämisestä valitussa toimitusosoitteessa.

TOIMITUSAJAT

Tuotteilla on mainittu keskimääräiset toimitusajat. Huomioithan että annettu aika on kyseisen tuotteen/merkin normaali toimitusaika, mutta jos tuote on loppunut maahantuojalta tai valmistajalta, voi toimitusaika olla pidempikin. Jos tilauksen toimitusaika ylittää kaksi viikkoa, on asiakkaalla halutessaan oikeus perua tilaus, jolloin palautamme jo suoritetun maksun viipymättä asiakkaan tilille.

Tarkan toimitusajan saat asiakaspalvelustamme info@protools.fi / 09-7515 4700