TOIMITUSTAVAT

Toimitustapa valitaan kassalla, jossa ennen maksua näkyy kyseiselle tilaukselle sopivat toimitustavat. Voit tilata tuotteet joko lähimpään postiin, matkahuoltoon, perille toimitettuna tai matkahuollon kuljetuksella. Postin kuljetukset ovat käytettävissä max. 25 kg painoisilla lähetyksillä ja matkahuollon max. 50 kg lähetyksillä. Painavammat yli 50 kg lähetykset Protools Oy toimittaa kotiinkuljetuksena. Protools Oy pidättää oikeuden valita kuljetusmuoto painaville lähetyksille. Asiakas huolehtii tavaran vastaanoton järjestämisestä valitussa toimitusosoitteessa.

Protools Oy järjestää yli 1000€ tilauksille ilmaisen kuljetuksen Helsinki, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi alueille arkisin klo 8-16 välisenä aikana asiakkaan niin halutessa. Kuljetus järjestetään seuraavan viikon kuluessa Protools Oy:lle sopivana ajankohtana.

Nouto

•     tilaukset on mahdollista noutaa myymälästämme aukioloaikojen puitteissa.

Posti

•    Postipaketti. Valtakunnallisesti kattava ja edullinen palvelu. Vastaanottaja noutaa lähetyksen postista. Huomioitavaa: Posti säilyttää lähetyksiä vain seitsemän vuorokautta ja saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan sähköisesti (sähköposti tai tekstiviesti).
•    Express-paketti jaetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä klo 14 mennessä.

Matkahuolto

•    Bussipaketin voi noutaa Matkahuollon toimipaikoista.
•    Jakopaketti kuljetetaan vastaanottajalle asti

Posti Express rahti, DB Schenker, Kiitolinja

•    Käytetään painavien tai tilaa vievien lähetysten toimitukseen. Asiakkaaseen ollaan yhteydessä toimituksesta. Asiakas huolehtii tavaran vastaanoton järjestämisestä valitussa toimitusosoitteessa.

 

TOIMITUSAJAT

Tuotteilla on mainittu keskimääräiset toimitusajat. Huomioithan että annettu aika on kyseisen tuotteen/merkin normaali toimitusaika, mutta jos tuote on loppunut maahantuojalta tai valmistajalta, voi toimitusaika olla pidempikin. Jos tilauksen toimitusaika ylittää kaksi viikkoa, on asiakkaalla halutessaan oikeus perua tilaus, jolloin palautamme jo suoritetun maksun viipymättä asiakkaan tilille.

Tarkan toimitusajan saat asiakaspalvelustamme [email protected] / 09-7515 4700

© 2018 Protools

Powered by Oscar