PROTOOLS OY - KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA

Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Aiemmin nimellä Työkalumarkkinointi T. Vilja Oy tunnettu kauppa on toiminut työkalualalla jo vuodesta 1992 ja nimi Protools Oy tuli käyttöön vuonna 2009. Kattava verkkokauppa avattiin vuonna 2011.

Nykyään Protools Oy on osa perinteikästä suomalaista perheyritystä, Helkone Group Oy:tä.

MITEN TAVOITAT MEIDÄT

Verkkokauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä 24/7 osoitteessa: www.protools.fi

Sähköpostilla: info@protools.fi / etunimi.sukunimi@protools.fi

Puhelimitse: 09 7515 4700

Noutopiste / yritysmyynti avoinna: 

Myymälämme sekä varastomme sijaitsevat Järvenpäässä: Satukukanpolku 5 A 4, 04430 Järvenpää

Ma             8:00 - 17:00
Ti - To        8:00 - 16:30
Pe             8:00 - 15:30
Arkipyhinä ja viikonloppuina suljettu.

VERKKOKAUPPA palvelee, kuten aina, vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri!

POIKKEUSAUKIOLOAJAT:

Ke 1.5 suljettu

To 9.5 - Pe 10.5 suljettu

To 20.6. 8-13:30

Pe 21.6 suljettu

EDUSTUKSET

Päämerkkejämme ovat omien Heyco, Parat, Diesella ja Norton hiomatarvikkeiden maahantuontien lisäksi mm. kotimaiset Kemppi-hitsauskoneet sekä Bosch, Festool, Dewalt, Panasonic ja Metabo sähkötyökalut. Yhteensä valikoimamme käsittää satoja tuotemerkkejä. Myymme myös lastuavia työkaluja, joissa edustamme muun muassa merkkejä Dormer, Pramet ja Sandvik Coromant.

Protools Oy on myös valtuutettu ToolPack jälleenmyyjä, sisältäen mm. Boxo työkalusteet.

PALVELU JA KONSULTOINTI

Etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Asiantuntevat myyjämme löytävät oikeanlaiset työkalut ja tarvikkeet juuri teidän tarpeisiinne. Lisäksi teemme aktiivisesti maahantuojien edustajien kanssa yrityskäyntejä sekä demo- ja testaustilaisuuksia. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan asiakkaidemme vaatimuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme myös hyllytyspalvelua. Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset – muun muassa laadukkaita Boxo-työkalusteita on nähtävillä myös myymälässämme!

VARASTO JA MYYMÄLÄ

Pyrimme pitämään kattavaa valikoimaa varastossamme – juuri ne erikoiskoot esimerkiksi hylsyistä ja poranteristä joita et löydä mistään, löytyvät meiltä pääosin hyllystä. Sähkötyökaluista ja hitsauslaitteista löytyvät myös päämerkkiemme suosituimmat tuotteet suoraan varastosta ja tilaustuotteissa pyrimme aina nopeaan toimitukseen. Varastoimme myös tarpeen mukaan asiakaskohtaisia menekkituotteita.

 

REKRYTOINTI - tule meille töihin!!

Haluatko työskennellä työkalujen parissa? Lue avoimista työpaikoista lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Miksi tulisit meille Protoolsiin töihin?

Protools on 30-vuotias laadukkaisiin työkaluihin, suojavälineisiin sekä työpajan kalusteisiin keskittynyt yritys. Olemme osa yli 100-vuotiasta perheyritys konsernia (Helkone Group Oy). Mottomme on "kokonaisvaltaista työkalupalvelua ammattitaidolla" ja se tarkoittaa sitä, että emme vain myy työkaluja vaan haluamme aidosti löytää parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Meillä on erinomaiset suhteet tehtaisiin sekä suomalaisiin päämiestemme edustajiin ja saamme myös heiltä vankkaa tukea myyntityömme kehittämiseen. Verkkokauppamme on erittäin kattava ja se on erinomainen työkalu myynnin tueksi. Työskentelemme vahvojen, laadukkaiden ja tunnettujen brändien kanssa ja osallistumme ahkerasti päämiestemme järjestämiin koulutuksiin.

Pieni työyhteisömme on asiantunteva sekä lämminhenkinen ja teemme töitä yhtenä tiiminä, toisiamme tukien. Toimistomme sekä showroom myymälämme ja varastomme sijaitsee Järvenpäässä uusissa moderneissa tiloissa.

 

TEKNINEN MYYJÄ 

Työkalujen teknisenä myyjänä pääset hoitamaan omia asiakasvastuita sekä tekemään niin päivittäistä kaupankäyntiä kuin isojen myyntiprojektien läpivientiä. Konsultoit ja autat asiakasta löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun työkalutarpeeseen. Tehtäviisi kuuluu myös uusasiakashankinta sekä toimittajayhteistyö. Hoidat oman tonttisi kokonaisvaltaisesti, mutta koko tiimimme tuella! Me kaikki palvelemme vuoroin asiakkaita myös myymälässämme. Pienessä työyhteisössämme pääset aidosti ja oikeasti vaikuttamaan omaan työskentelyysi ja kehittämään tuotevalikoimaa.

Kuka sinä olet?

Sinulla on jo kokemusta myyntityöstä ja edustamamme brändit ovat sinulle pääosin tuttuja. Olet innokas opettelemaan lisää niistä tuotteistamme, jotka eivät ole vielä aivan hanskassa. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on kyky konsultoida ja tarjota ratkaisuja asiakkaillemme heidän työkaluasioissaan. Olet luonteeltasi sosiaalinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja joustava. Kykenet työskentelemään suomeksi ja vähintään kirjoitettu ja luettu englanninkielentaitosi on sujuvaa. Jos sinulla on vahvaa osaamista hitsauspuolelta tai lastuavista työkaluista laskemme tämän vahvasti eduksesi!

Jos tunnistit itsesi, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka + provisio.

Hakemukset ja lisätietoja: Anne Nurminen, Puh: 0405812919, anne.nurminen@protools.fi