PROTOOLS OY - KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA

Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Aiemmin nimellä Työkalumarkkinointi T. Vilja Oy tunnettu kauppa on toiminut työkalualalla jo vuodesta 1992 ja nimi Protools Oy tuli käyttöön vuonna 2009. Kattava verkkokauppa avattiin vuonna 2011.

Nykyään Protools Oy on osa perinteikästä suomalaista perheyritystä, Helkone Group Oy:tä.

MITEN TAVOITAT MEIDÄT

Verkkokauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä 24/7 osoitteessa: www.protools.fi

Sähköpostilla: info@protools.fi / etunimi.sukunimi@protools.fi

Puhelimitse: 09 7515 4700

Noutopiste / yritysmyynti avoinna: 

Myymälämme sekä varastomme sijaitsevat Järvenpäässä: Satukukanpolku 5 A 4, 04430 Järvenpää

Ma             8:00 - 17:00
Ti - To        8:00 - 16:30
Pe             8:00 - 15:30
Arkipyhinä ja viikonloppuina suljettu.

JUHANNUKSEN POIKKEUSAUKIOLOAJAT:

24.6. to    8:00-14:00
25.6. pe    suljettu

VERKKOKAUPPA palvelee, kuten aina, vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri!

EDUSTUKSET

Päämerkkejämme ovat omien Heyco, Parat, Diesella ja Norton hiomatarvikkeiden maahantuontien lisäksi kotimaiset Kemppi-hitsauskoneet sekä Bosch, Festool, Dewalt, Panasonic ja Metabo sähkötyökalut. Yhteensä valikoimamme käsittää satoja tuotemerkkejä. Myymme myös lastuavia työkaluja, joissa edustamme muun muassa merkkejä Dormer, Pramet ja Sandvik Coromant.

Protools Oy on myös valtuutettu ToolPack jälleenmyyjä, sisältäen mm. Boxo työkalusteet.

PALVELU JA KONSULTOINTI

Etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Asiantuntevat myyjämme löytävät oikeanlaiset työkalut ja tarvikkeet juuri teidän tarpeisiinne. Lisäksi teemme aktiivisesti maahantuojien edustajien kanssa yrityskäyntejä sekä demo- ja testaustilaisuuksia. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan asiakkaidemme vaatimuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme myös hyllytyspalvelua. Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset – muun muassa laadukkaita Boxo-työkalusteita on nähtävillä myös myymälässämme!

VARASTO JA MYYMÄLÄ

Pyrimme pitämään kattavaa valikoimaa varastossamme – juuri ne erikoiskoot esimerkiksi hylsyistä ja poranteristä joita et löydä mistään, löytyvät meiltä pääosin hyllystä. Sähkötyökaluista ja hitsauslaitteista löytyvät myös päämerkkiemme suosituimmat tuotteet suoraan varastosta ja tilaustuotteissa pyrimme aina nopeaan toimitukseen. Varastoimme myös tarpeen mukaan asiakaskohtaisia menekkituotteita.