JÄLLEENMYYJILLE

Toimiiko yrityksenne teknisen kaupan parissa ja haluatte tarjota laadukkaita työkaluja asiakkaillenne? Protools Oy tuo maahan Heyco- ja Heytec-käsityökaluja, Parat-työkalusalkkuja, Diesella-mittalaitteita ja -koneistustarvikkeita sekä Norton-hiomatuotteita. Edustamamme merkit ovat tunnettuja laadustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Valikoima räätälöidään asiakkaidenne tarpeiden mukaan ja teille sopivaksi, emme siis edellytä koko tuotteiston varastointia.

Jos haluatte jälleenmyyjäksi tuotteillemme, ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteistamme ja tulemme mielellämme esittelemään niitä teille. Muille kuin itse maahantuomillemme merkeille emme hae jälleenmyyjiä.

VARASTO SEKÄ TUKIPALVELUT

Pyrimme pitämään maahantuomistamme artikkeleista kattavaa valikoimaa varastossamme. Näin pystymme palvelemaan jälleenmyyjäverkostoamme nopeasti ja joustavasti. Tarjoamme myös asiantuntevaa konsultointia sekä opastusta edustamillemme merkeille. Verkkokauppamme kattavat ja selkeät tuotekuvaukset toimivat myös erinomaisena ja nopeana tukipalveluna jälleenmyyjillemme.

JÄLLEENMYYNTIÄ KOSKEVAT TIEDUSTELUT:

Anne Nurminen | anne.nurminen@protools.fi | +358 10 8365 405
Protools Oy | Y-tunnus: 2223352-6 | ALV-tunnus: FI22233526