PROTOOLS OY - KOKONAISVALTAISTA TYÖKALUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA

Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Aiemmin nimellä Työkalumarkkinointi T. Vilja Oy tunnettu kauppa on toiminut työkalualalla jo vuodesta 1992 ja nimi Protools Oy tuli käyttöön vuonna 2009. Kattava verkkokauppa avattiin vuonna 2011. Nykyään Protools Oy on osa perinteikästä suomalaista perheyritystä, Helkone Group Oy:tä.

MITEN TAVOITAT MEIDÄT ?

Verkkokauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä 24/7 osoitteessa: www.protools.fi

Yritysmyynti:

Toni Broberg

toni.broberg@protools.fi

puh. 040 585 7797

Matti Heikkilä

matti.heikkila@protools.fi

puh. 050 543 1614

Anne Nurminen (also in english / auch auf Deutsch)   

anne.nurminen@protools.fi   

puh./tel. +358 (0) 10 8365 405     

 

NOUTOPISTE / MYYMÄLÄ / YRITYSMYYNTI AVOINNA:

Myymälämme sekä varastomme sijaitsevat Järvenpäässä: Satukukanpolku 5 A 4, 04430 Järvenpää

Ma            8:00 - 17:00
Ti - To       8:00 - 16:30
Pe             8:00 - 15:30

Arkipyhinä ja viikonloppuina suljettu.

VERKKOKAUPPA palvelee, kuten aina, vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri!

Poikkeusaukioloajat 2023

Ke 6.12 SULJETTU

Ma 25.12 SULJETTU

Ti 26.12 SULJETTU

Ke 27.12 8-16

To 28.12 8-16

Ma 1.1.2024 SULJETTU

EDUSTUKSET

Päämerkkejämme ovat omien Heyco ja Heytec käsityökalujen, Parat työkalulaukkujen, Diesella mittalaitteiden ja Norton hiomatarvikkeiden maahantuontien lisäksi kotimaiset Kemppi hitsauskoneet sekä Bosch, Festool, Dewalt, Panasonic ja Metabo sähkötyökalut. Yhteensä valikoimamme käsittää satoja tuotemerkkejä. Myymme myös lastuavia työkaluja, joissa edustamme muun muassa merkkejä Dormer ja Sandvik Coromant.
Protools Oy on myös valtuutettu Tool Pack jälleenmyyjä, sisältäen Boxo työkalusteet.

PALVELU JA KONSULTOINTI

Etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Asiantuntevat myyjämme löytävät oikeanlaiset työkalut ja tarvikkeet juuri teidän tarpeisiinne. Lisäksi teemme aktiivisesti maahantuojien edustajien kanssa yrityskäyntejä sekä demo- ja testaustilaisuuksia. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan asiakkaidemme vaatimuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme myös hyllytyspalvelua. Erikoisalaamme ovat erilaiset työkalujen kokonaisvaltaiset toimitukset kuten työpajojen varustamiset – muun muassa laadukkaita Boxo työkalusteita on nähtävillä myös myymälässämme!
Teemme myös työpisteiden/-pajojen suunnittelua!

VARASTO JA MYYMÄLÄ

Pyrimme pitämään kattavaa valikoimaa varastossamme – juuri ne erikoiskoot esimerkiksi hylsyistä ja poranteristä joita et löydä mistään, löytyvät meiltä pääosin hyllystä. Sähkötyökaluista ja hitsauslaitteista löytyvät myös päämerkkiemme suosituimmat tuotteet suoraan varastosta ja tilaustuotteissa pyrimme aina nopeaan toimitukseen. Varastoimme myös tarpeen mukaan asiakaskohtaisia menekkituotteita.

JOUSTAVAT RAHOITUSRATKAISUT - ProLease

Yritysasiakkaamme voivat ostaa tuotteitamme joustavalla Siemens Rahoituksella, jopa kolmen vuoden maksuajalla. Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://www.prolease.fi tai blogistamme: https://problogbyprotools.blogspot.com/2019/05/prolease-leasingrahoitus.html

VERKKOKAUPPA JA TUNNUKSET

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavaa verkkokauppaamme myös oston työkaluksi. Yritysten on mahdollista saada omat tunnukset kauppaamme, jolloin pystymme räätälöimään kauppaa tarpeidenne mukaan. Näin mm. kulutusosat ja vaikka suojavaatteet voidaan ostaa sopimushinnoilla suoraan osastoille / toimipisteisiin ilman, että joka ostosta täytyy käydä sähköpostirumbaa.

Luo verkkokauppatunnukset tästä

Pyydä laskuoikeus verkkokauppaan tästä