Suodattimet

Tälle sivulle päivitämme asiakaspäiviemme tarjouksia!

Jos tuotteella on "OSTA-nappi", on se ostettavissa tarjoushintaan verkosta. Jos tätä "nappia" ei ole, on tuote saatavilla tarjoushintaan vain asiakaspäiviltämme 9.-10.5. Paikanpäällä kävijät yllätämme vielä erikoistarjouksilla, joten suosittelemme vierailemaan meillä Järvenpäässä! 

Myös suuri osa koneista on testattavissa!! Demo-koneita löytyy niin sähkötyökaluista kuin hitsauskoneista. Useiden brändien maahantuojien edustajat ovat paikalla, joten kinkkisiimpiin kysymyksiin on nyt super-asiantuntijat vastaamassa! 

Verkkotarjous spesiaalina saat alekoodilla "PROALE"* -15% alennuksen kaikista Diesella, Heyco, Heytec ja Wera brändien tuotteista! Kaikki tällä sivulla näkyvät verkkokaupan tarjoukset ovat voimassa asiakaspäivä viikon loppuun, eli 12.5. asti. 

Ps. Jos olet bongannut mainoksiamme lehdistä, on markkinointitiimimme myös jakanut muita koodeja* käyttöönne - seuraa siis mainontaa! ;) 

*Alennuskoodi syötetään kassalla ja se lasketaan automaattisesti verkkokaupassa näkyvästä hinnasta. Vain yhtä alennuskoodia voi käyttää per ostotapahtuma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tuoteryhmässä ei ole tuotteita.